SHOPPING  CENTER 

Perspectiva do Shopping

A Preliminary study of a Shopping Center deployment in Sao Bernardo do Campo, Brazil. Some assumptions had to be met: no artificial air-conditioning, built on four plots in independent parties and different stages. Thus, we proposed a set of different heights on the roof, in a tubular structure in space truss, leaving the natural lightning in and naturally ventilating go through the entire environment by the principle of thermal convection.

Prancha 1.jpg
Prancha 1.jpg

Foi adicionada à área de lazer contígua ao salão de festas.

press to zoom
Prancha 2.jpg
Prancha 2.jpg

Alta declividade do terreno.

press to zoom
Prancha 3.jpg
Prancha 3.jpg
press to zoom
Perspectiva04 FINAL 2.jpg
Perspectiva04 FINAL 2.jpg

Aplicação da estrutura metálica secundária dos peitoris

press to zoom